webshop

Koronavírus információA koronavírus járvány miatt kialakult rendkívüli helyzetre tekintettel, a Boulder Club – Mountex Safety képzései határozatlan ideig szünetelnek.

„Éjféltől a rendezvényeket is általánosan betiltják, sporteseményeket legfeljebb - ha vállalják a szervezők - zártkapuk mögött lehet megtartani, "de legjobb, ha úgy se" - közölte a kormányfő. Bezárják továbbá a szórakozóhelyeket, mozikat, a kulturális intézményeknél pedig látogatási tilalmat vezetnek be. Az éttermek, kávézók és üzletek csak 15 óráig tarthatnak nyitva, kivételt képeznek az élelmiszerboltok, patikák, drogériák.
Azt javasolják - folytatta -, hogy családi eseményeken kívül minden más összejövetelt halasszanak el. […]” forrás: koronavírus.gov.hu,  letöltés ideje: 2020.márc.16. 14:23

A befizetett-, átutalt tanfolyami foglalók nem vesznek el, amennyiben valaki visszalép és nem tart igényt a képzésre, természetesen visszafizetjük az összeget.

A meghirdetett időpontok tekintetében is változás lesz. Az új időpontokról – sajnos – még korai lenne bármit is mondani, ezért a megértő türelmeteket kérjük. Kövessétek figyelemmel az országos fejleményeket, az oldalunkon igyekszünk tájékoztatást adni az új tanfolyami időpontokról.

Bízunk benne, hogy mihamarabb visszatér minden a régi kerékvágásba, addig is vigyázzatok magatokra és másokra.

Üdvözlettel:

Krizsán Tamás, Singer János
 

Valahol elakadtál? Van valami észrevételed? Kérjük, küldd el visszajelzésed!
© 2010 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon a található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.