webshop
Rólunk > Cégbemutató: MOUNTEX Safety

Cégbemutató: MOUNTEX Safety Boulder Club KFT.

Cégbemutató: MOUNTEX Safety 
Singer Janó és Sárközy András (alapítók) az El Captain megmászása után (1987, Yosemite Valley, USA)

Történet


Minket a meredek és magas falak tartanak bűvkörükben. 1999-ben elhatároztuk, hogy a sportból megszerzett tapasztalatainkat a munkavédelem területén is hasznosítjuk. A korábbi évek tapasztalatai nemcsak a sziklamászás területéről, hanem sportegyesületi munkák, később vállalkozás keretében történő munkavégzésből tevődik össze. Ebből következően elmondhatjuk, hogy egy életforma szintű tevékenységet ültettünk át a munkavédelem - azon belül is a lezuhanás elleni védelem - területére. Minden szerénytelenség nélkül állítjuk, hogy amikor egy magasban lévő munkaterület megközelítése hagyományos építőipari megoldásokkal kudarcot vall, akkor jönnek az „alpinisták” az alpintechnikával. Ez így is van rendjén! 

 

Szemléletünk: A biztonságos munkavégzés mindenek előtt


Szemléletünket, az egészséget nem veszélyeztető biztonságos munkavégzés feltételei megteremtésének rendeltük alá, ezért nemcsak a klasszikus ipari alpin technikát ajánljuk, hanem az alternatív lezuhanás ellen védő rendszereket is.

Határozott kijelentéseinket, nem csak a kötéltechnika és ipari alpin módszerek területén megszerzett tudásunkra, hanem munkatársaink időközben megszerzett munkavédelmi tanulmányaikból származó ismeretekre alapozzuk.
MIAOE tagság

Cégünk képviselői alapító tagjai a Magyar Ipari Alpintechnikát Oktatók Érdekvédelmi Egyesületének (MIAOE).

A MIAOE célkitűzése elsősorban a szakmai érdekképviselet, a szakmai képzés színvonalának megőrzése és továbbfejlesztése, alpintechnikai jogszabályok, szabályzatok előkészítése, véleményezése.

www.miaoe.hu 

Valahol elakadtál? Van valami észrevételed? Kérjük, küldd el visszajelzésed!
© 2010 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon a található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.