webshop
Rólunk > GyIK

GyIK - Gyakran Ismételt Kérdések

Válaszaink a gyakran ismételt kérdésekre alább találhatók. Amennyiben nem találnál választ sajátodra, írjál nekünk, vagy lépj velünk egyéb módon kapcsolatba!

Az átállással kapcsolatos kérdések

Be tudok jelentkezni a régi weboldalon megadott jelszavammal?

Válasz: A régi MOUNTEX weboldal adatbázisának szerkezete eltér az új weboldalétól, emiatt a korábban megadott információk átviteléből számos kellemetlensége adódhatott volna felhasználóinknak. Kérjük  ezért, hogy amennyiben Mountex Online Fiókot szeretnél létesíteni, regisztrálj be újra weboldalunkra. Garantáljuk, hogy ez nem fog többet igénybe venni egy percnél.

Merre találom az 'Apróhirdetés' rovatot?

Válasz: Bár nagyon népszerű szolgáltatás volt régi weblapunkon, sajnos számos álnevekkel leadott, kétes eredetű termék szerepelt a hirdetésekben. Ilyen hirdetéseknek nem áll módunkban felületet szolgáltatni. Mindazonáltal tervezzük az Apróhirdetés rovat elindítását, de az ehhez szükséges feltételek megteremtéséig a rovat szüneteltetése mellett döntöttünk.

Bizonyos oldalak lassan, akadozva töltődnek be. Mi az oka?

Az oldal használatához ajánlott böngésző a Firefox. Az Internet Explorer bizonyos verziói alatt az oldal lassan működik. A legújabb Fiefox letöltése itt.

Vásárlással kapcsolatos kérdések

Lehetséges Mountex Online Fiók regisztráció nélkül is vásárolni?

Válasz: Igen. Mindazonáltal Mountex Online Fiók regisztrációval kényelmesebb, mivel az rendkívül egyszerű, és utána később már nem kell bajlódnod az adatok újboli megadásával.

Nem kaptam visszaigazoló e-mailt. Mi lehet az oka?

Válasz: Vásárlás, regisztráció után azonnal küldünk visszaigazoló e-mailt. Amennyben ezt nem kapod meg néhány percen belül, kérjük írj nekünk, vagy lépj velünk kapcsolatba más módon!

Lehetséges-e küföldre rendelni?

Bár dolgozunk rajta, hogy egyszerűbbé és olcsóbbá tegyük a webáruházunkból való rendelést a szomszédos országokba is, jelenleg a nemzetközi szállítások esetében csak a Szállítási információk oldalon részletezett módon lehet a vásárlást és a fizetést bonyolítani.

Valahol elakadtál? Van valami észrevételed? Kérjük, küldd el visszajelzésed!
© 2010 - Mountex Kft. Minden jog fenntartva. Az oldalt fejleszti a H3 Informatikai Kft.
A Weboldalon a található mindennemű tartalom a Weboldal üzemeltetőinek szellemi tulajdonát képezi és a Weboldal üzemeltetői előzetes írásbeli engedélye nélkül sem online, sem nyomtatott formában nem használható fel.